ΠΑΡΟΧΕΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΛΙΜΟΣ - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Το Σχολείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 το πρωί έως τις 05:00 το απόγευμα εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ:

Η υγεία και η σωστή διατροφή έχουν μεγάλη σημασία για την σωστή ανάπτυξη σώματος και πνεύματος. Το διαιτολόγιο καθορίζεται από διατροφολόγο, είναι πάντα εποχιακό και αποτελείται από πρωινό και κανονικό γεύμα, διαφορετικό κάθε μέρα. Για τα βρέφη ακολουθείται ιδιαίτερο πρόγραμμα διατροφής.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

Προληπτική παιδιατρική παρακολούθηση όλων των βρεφών ηλικίας έως 2,5 ετών από Παιδίατρο μία φορά την εβδομάδα και φυσικά όταν υπάρχει πρόβλημα και στα νήπια. Σε τακτά χρονικά διαστήματα οδοντίατρος εξετάζει τα παιδιά, για κάθε πρόβλημα σχετικά με τη στοματική καθαριότητα, υγεία και οδοντοφυΐα. Ειδική παιδοψυχολόγος παρακολουθεί και βοηθά τα παιδιά στην εντόπιση προβλημάτων σε προσωπική και ομαδική βάση.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ:

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητα, καινούργια, κλιματιζόμενα σχολικά λεωφορεία. Οι ώρες των δρομολογίων καθορίζονται από το Σχολείο και ενημερώνονται σχετικά οι γονείς για την εξυπηρέτησή τους.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Εκμάθηση κολύμβησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, από πεπειραμένες προπονήτριες όλο το χρόνο. Εκμάθηση Mini Sports (τένις, μπάσκετ, παραδοσιακοί χοροί, στίβος και ενόργανη γυμναστική) στο Σχολείο μας από εξειδικευμένους προπονητές, όπου τα παιδιά δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στα αθλήματα και έχουν την δυνατότητα μεγαλώνοντας να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ :

Η συμμετοχή των παιδιών είναι υποχρεωτική σε όλες τις εκδηλώσεις, που μερικές από αυτές είναι:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ :

Καθημερινά οι γονείς ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την υγεία, τη διατροφή και την ψυχική διάθεση των παιδιών τους. Ανά τακτά διαστήματα γίνονται συγκεντρώσεις γονέων όπου η Διεύθυνση, η παιδοψυχολόγος και οι δασκάλες ενημερώνουν τους γονείς για την πρόοδο και τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ :

Λειτουργούμε όλο το χρόνο με ειδικά προγράμματα για την εργαζόμενη μητέρα και δεχόμαστε παιδιά από 6 μηνών σε ανεξάρτητο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Είμαστε συμβεβλημένοι με τράπεζες και οργανισμούς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ :

Εφαρμόζοντας ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσεκτικά επιλεγμένο για κάθε ηλικία, τα παιδιά προετοιμάζονται και είναι πανέτοιμα για το δημοτικό σχολείο. Αυτό αποτελεί και την ανεκτίμητη προσφορά από το «Κουκλόσπιτο» που συνδυάζει αγάπη και φροντίδα, στοργή και θαλπωρή, μάθηση και αγωγή.